Kit Kat фасада – Chocolate

Savadeck Kit Kat фасада со изглед на вистинско дрво

 

Должина 3000mm
Ширина 223mm
Дебелина 26mm
Боја Chocolate
Категории ,

Ви претставуваме ново иновативно решение за покривање на надворешни и внатрешни ѕидови. Овој профил е создаден со намера да го имитира изгледот на луксузна дрвена фасада со структура на високо ценетиот сибирски ариш.

Подобрената формула гарантира уште поголема издржливост, долговечност и отпорност на сите надворешни фактори и влијанија во текот на четирите сезони. Фасадата Kit Kat доаѓа во 5 внимателно избрани бои: црна, тикова, чоколадна, крем и патина.

Скриениот систем за прицврстување и реалниот изглед на дрвената конструкција ги прават фасадите на Kit Kat применливи за сите видови објекти како што се: хотели, станбени и деловни објекти, како и приватни згради.

Доколку сакате луксузна фасада, отпорна на сите надворешни влијанија, која не бара одржување или обложување, Savadeck Kit Kat е совршен избор!

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!