Kronotex Bordeaux Oak 3516 8/32

Bordeaux Oak D3516   станува модерен тренд кој ја подобрува сликата на собата и ја прави поуникатна и попривлечна од стандардните прави штици. Може да се користи во вашата дневна соба сè до вашите ходници. Покрај тоа, имајќи го системот за кликање, лесно е да се инсталира и одржува.

Категорија

HERRINGBONE – КЛАСИЧКА – НОВО ПОГОДЕНА

Што асоцирате на даска од шевронен под? Веројатно грациозната елеганција на софистицираните селски имоти, преподобните ѕидини на замокот, виенските кафулиња или фоајето на оперските куќи и театрите. А токму тоа е елеганцијата што сега можете да ја внесете во вашиот дом – со нашата колекција HERRINGBONE. Ги подобрува вашите соби со амбиент во Арт Деко и Арт Нову. И така, во комбинација со модерен внатрешен дизајн, можете да создадете извонредно атрактивни контрасти помеѓу традицијата и модерноста, помеѓу модата и историјата во вашиот сопствен простор за живеење.

HERRINGBONE- ова е сосема нова техника на поставување во светот на ламинатни подови, преку која лесно можете да креирате подна покривка со многу сложен изглед.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!