Kronotex Capital Oak Light 2800 12/33

Capital Oak Light се карактеризира со светли, благи тонови во разиграна бело-беж, кои потсетуваат на морски спреј. Екстра големите панели создаваат простор за јасност и забавува

Категорија

KRONOTEX MAMMUT – СТИЛОТ Е  ЖИВОТНА ФИЛОЗОФИЈА

Успешно се комбинираат класичната естетика и функционалноста. Секој што го цени непогрешливиот, природен изглед на дабовите даски и, во исто време, сака максимална носивост, ќе открие дека MAMMUT ги исполнува двете барања. Совршеноста постигната на овој начин со право се смета за врвен производ меѓу ламинатни подови. Особено што овде – како и во сите колекции на Kronotex – се придава големо значење на одржливоста. Без разлика дали ќе се одлучите за повеќе традиционални нијанси на бои или модерно боење во бело или сиво – со своите особено долги и цврсти панели, MAMMUT е круна на безвременскиот изглед на селската куќа. Бидејќи оваа класика на ламинатна уметност без напор ги надживува сите стилски промени од различни епохи.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!