Kronotex Elba Oak Gold 6012 10/33

При изборот на подна покривка, треба да обрнете внимание на ламинираните панели од познатиот бренд Kronotex, особено на моделот со декор од Elba Oak Gold и написот број D 6012 од колекцијата Amazone. Овие панели нудат исклучително поволна комбинација на квалитет, естетика и функционалност, обезбедувајќи ви совршено решение за подот.

Една од главните предности на ламинираните панели е нивната висока отпорност на абење, оценета со класа 33. Тоа значи дека тие се погодни и за приватни резиденции и за комерцијални простории со голем сообраќај. Можете да бидете сигурни дека вашиот под ќе ви служи долго време без знаци на истрошеност.

Категорија

AMAZONE – ПОЧУВТЕТЕ ЈА ЛЕСНОСТА

Екстра тесните панели ги истакнуваат линиите кои изгледаат како да се одвојуваат и истовремено спојуваат. Под за љубителите на деликатната елеганција, кој е особено погоден за помали простории, бидејќи неговите грациозни линии им даваат изглед на оптичко проширување. Колекцијата плени со разновидни различни декори, од речиси монохроматски до јасно дезенирани, што отвора многу простор за различни индивидуални преференци за дизајн.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!