Kronotex Harbour Oak 3570 12/33

Дизајниран да издржи густ сообраќај во станбен или деловен имот, овој ламинатен под Harbour Oak од палетата Robusto ќе го издржи тестот на времето. Тврдоносната површина ќе ја одржува прекрасната текстура со ефект на дрво недопрена уште многу години. Богатите кафени тонови со потемни и посветли акценти се комбинираат во впечатлива палета која прекрасно ги подобрува варијациите на зрната и органските линии. Подот ја повторува привлечноста на цврстото дрво во попрактичен ламинатен формат, обезбедувајќи стил и функција по поприфатлива цена. Лесен за чистење и одржување, Harbour Oak D3570 доаѓа со фантастична гаранција од 30 години.

Категорија

РОБУСТО – РАБОТОХОЛИК: ЗА БЕСКОНЕЧЕН НАПОР

Ако при изборот на подот е најважна еластичноста, јасно е што треба да изберете:ROBUSTO. Со основна плоча со висока густина, дебела 12 милиметри и Clic системот кој е развиен за врвни оптоварувања, ROBUSTO се залага за највисоко ниво на издржливост. Под од кој можете да барате многу без проблеми и кој ја задржува својата првобитна убавина со години, дури и кога се користи комерцијално.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!