Kronotex Harbour Oak Grey 3572 12/33

Ламинат Kronotex Oak Harbor сива 3572-серија Robusto

Колекцијата  Kronotex  Robusto  вклучува ламинирани паркети кои се одликуваат со исклучителна отпорност и цврстина. Се произведуваат на база на дрвени влакна со висока густина и дебелина од 12 мм. Нивната работна површина е многу силна.

Се користат за какви било комерцијално-индустриски простории со мало, средно и интензивно оптоварување.

Основен  HDF , Дебелина  12 мм , Класа на отпорност на абење  AC5/33

Димензии: 1375x188x12 mm , Заоблена: 4V , Во пакет: 1.293 кв.м

Категорија

РОБУСТО – РАБОТОХОЛИК: ЗА БЕСКОНЕЧЕН НАПОР

Ако при изборот на подот е најважна еластичноста, јасно е што треба да изберете:ROBUSTO. Со основна плоча со висока густина, дебела 12 милиметри и Clic системот кој е развиен за врвни оптоварувања, ROBUSTO се залага за највисоко ниво на издржливост. Под од кој можете да барате многу без проблеми и кој ја задржува својата првобитна убавина со години, дури и кога се користи комерцијално.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!