Kronotex Mountain Oak Brown 4726 12/33

Ламинат Kronotex Mammut 4726 Mountain Oak Brown е одличен ламинат со неверојатна издржливост. Oak Brown има темен и пријатен декор со дрвена структура што и дава на собата пријатна атмосфера. Темниот под е исто така одличен контраст со светлите ѕидови. Овој под може да издржи и кучиња, диви деца и излевање на вода. Совршен за секојдневниот живот.

Серијата Mammut од Kronotex се ламинатни подови со дебелина од 12 mm во современи дизајни и површини. Декорите се елегантни со величенствен карактер и изглед кој дава чувство на природен дрвен под. Системот за кликање G5 Express го олеснува поставувањето на подот и е дизајниран да издржи тешки товари. Mammut може да се постави во комерцијални простори со големо абење и е врвен во ламинатни подови. Ако поставувате високи барања за естетика, квалитет и издржливост, треба да изберете Mammut. Mammut е најдобар во ламинатни подови. Подот има прекрасна површина и висока отпорност на абење.

Категорија

KRONOTEX MAMMUT – СТИЛОТ Е  ЖИВОТНА ФИЛОЗОФИЈА

Успешно се комбинираат класичната естетика и функционалноста. Секој што го цени непогрешливиот, природен изглед на дабовите даски и, во исто време, сака максимална носивост, ќе открие дека MAMMUT ги исполнува двете барања. Совршеноста постигната на овој начин со право се смета за врвен производ меѓу ламинатни подови. Особено што овде – како и во сите колекции на Kronotex – се придава големо значење на одржливоста. Без разлика дали ќе се одлучите за повеќе традиционални нијанси на бои или модерно боење во бело или сиво – со своите особено долги и цврсти панели, MAMMUT е круна на безвременскиот изглед на селската куќа. Бидејќи оваа класика на ламинатна уметност без напор ги надживува сите стилски промени од различни епохи.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!