Kronotex Port Oak Titan 4610 12/33

Променете го вашиот живот со нов под! Лесно е со сосема новиот декор D 4610 Port Oak Titan од колекцијата ROBUSTO од KRONOTEX. Зрачи со темперамент кога е комбиниран со силни бои, но исто така одлично се вклопува со придушени нијанси – двата пристапи се идеални за прикажување на неверојатно природниот изглед на овој ламинат кој се карактеризира со практично неограничена флексибилност и приспособливост. Остава првокласен впечаток со втиснување во регистер (ER): декорот на подот и тродимензионалната структура се прецизно усогласени. Port Oak Titan исто така добива дополнителни поени со својата робусност, цврстина и отпорност на абење: со дебелина од 12 mm,

Категорија

РОБУСТО – РАБОТОХОЛИК: ЗА БЕСКОНЕЧЕН НАПОР

Ако при изборот на подот е најважна еластичноста, јасно е што треба да изберете:ROBUSTO. Со основна плоча со висока густина, дебела 12 милиметри и Clic системот кој е развиен за врвни оптоварувања, ROBUSTO се залага за највисоко ниво на издржливост. Под од кој можете да барате многу без проблеми и кој ја задржува својата првобитна убавина со години, дури и кога се користи комерцијално.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!