Kronotex Premium Oak 4954 12/33

Категорија

РОБУСТО – РАБОТОХОЛИК: ЗА БЕСКОНЕЧЕН НАПОР

Ако при изборот на подот е најважна еластичноста, јасно е што треба да изберете:ROBUSTO. Со основна плоча со висока густина, дебела 12 милиметри и Clic системот кој е развиен за врвни оптоварувања, ROBUSTO се залага за највисоко ниво на издржливост. Под од кој можете да барате многу без проблеми и кој ја задржува својата првобитна убавина со години, дури и кога се користи комерцијално.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!