Kronotex Premium Oak Brown 4957 12/33

Ламинатот Kronotex Robusto 4957 Premium Oak Brown е многу отпорен и масивен под. Површината е од прекрасен темен даб што го прави да изгледа како одличен дабов паркет, но има многу предности на ламинатот. Подот е дебел 12 mm и има систем за кликање G5 Express кој го олеснува поставувањето на подот и е дизајниран да издржи тешки товари. Робусто може да се постави и во комерцијални простори со големо абење.

Серијата Robusto Laminate од Kronotex главно се состои од обновливи суровини од одржливо управувани шуми. Стилски, масивен и отпорен. Робустото го исполнува своето име и издржува речиси сè на што е изложено – вклучително и во јавни средини. Системот за кликање G5 Express го олеснува поставувањето на подот и е дизајниран да издржи тешки товари. Трендовски винтиџ декор со длабока структура. Произведен со јадро кое обезбедува особено висока заштита од влага. Во приватни домови, подот има гаранција од 30 години при нормална употреба. Класа на употреба/абразија: умерено, комерцијално, AC5 / 33.

Категорија

РОБУСТО – РАБОТОХОЛИК: ЗА БЕСКОНЕЧЕН НАПОР

Ако при изборот на подот е најважна еластичноста, јасно е што треба да изберете:ROBUSTO. Со основна плоча со висока густина, дебела 12 милиметри и Clic системот кој е развиен за врвни оптоварувања, ROBUSTO се залага за највисоко ниво на издржливост. Под од кој можете да барате многу без проблеми и кој ја задржува својата првобитна убавина со години, дури и кога се користи комерцијално.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!