Kronotex Timeless Oak Beige 3597 10/33

Timeless Oak Beige користи светли рустични тонови кои обезбедуваат оригинален и природен изглед. Светло-бежовите тонови се комбинирани со дизајн со долги зрнца кој нуди современ изглед и добро функционира со многу постоечки внатрешни дизајни. Овој ламинат од Kronotex е идеален за места со голем сообраќај, како што се ходниците и дневните соби, бидејќи употребените материјали се изработени да траат со годините што доаѓаат.

Категорија

AMAZONE – ПОЧУВТЕТЕ ЈА ЛЕСНОСТА

Екстра тесните панели ги истакнуваат линиите кои изгледаат како да се одвојуваат и истовремено спојуваат. Под за љубителите на деликатната елеганција, кој е особено погоден за помали простории, бидејќи неговите грациозни линии им даваат изглед на оптичко проширување. Колекцијата плени со разновидни различни декори, од речиси монохроматски до јасно дезенирани, што отвора многу простор за различни индивидуални преференци за дизајн.

Бренд

Kronotex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!