Luxor Una Paravan

Челен параван:100/120/140 cm

Страничен параван: 70/80/90 cm

Стакло:транспарен

Дебелина на стакло: 6mm

Висина: 200cm

Профил: Алуминиумски мат-полирани/квадратен

Категорија

Бренд

Relax

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!