MatCoat Acrylate

  • Разредување: Вода
  • Површини: надворешни / внатрешни
  • Мешање (пред работа): 2-3 мин
  • Потрошувачка: 2-3,5 kg / m² крац (во зависност од гранулацијата), 1,5-2,8 kg / m² раџб (во зависност од гранулацијата)
  • Време на сушење: ~ 6 часа сушење на допир, 24-36 часа целосно сушење (на 20 ° C и релативна влажност 60%)
  • Примена: нерѓосувачки, метална мистрија (за нанесување), пластична мистрија (за доработка)
  • Рок на траење: на пакувањето
  • Да се ​​чува во оригиналниот и добро затворен сад, на температура од + 5 ° C до + 25 ° C, заштитен од директна сончева светлина.
Категорија

Бренд

Matox

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!