MatCoat Mosaic

Разредување: Вода
Површини: надворешно / внатрешно
Мешање (пред работа): 2-3 мин
Потрошувачка: ~ 4,5 kg / m² (една кофа покрива ~ 5 m²)
Време на сушење: ~ 6 часа суво на допир, 24-36 часа суво (3-7 дена целосно суво), (во зависност од температурата и влажноста на површината) (на 20 ° C и релативна влажност <60%)
Примена: мистрија од не’рѓосувачки метал
Рок на траење: на пакувањето
Да се ​​чува во оригиналниот и добро затворен сад, на температура од + 5 ° C до + 25 ° C, заштитен од директна сончева светлина.

Категорија

Бренд

Matox

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!