MatCoat Travertine

Разредување: Вода
Површини: надворешно
Мешање (пред работа): 2-3 мин
Потрошувачка 2,5-3,5 kg / m2
Време на сушење: 2-4 часа (суво на допир), 24 часа (суво за следниот слој), 48-78 часа (целосно суво) (на 20 ° C и релативна влажност 60%)
Примена: нерѓосувачка мистрија
Рок на траење: на пакување
Да се ​​чува во оригиналниот и добро затворен сад, на температура од + 5 ° C до + 25 ° C, заштитен од директна сончева светлина.

Категорија

Бренд

Matox

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!