Natur ограда Black

SavaDeck WPC оградите од Natur серијата доаѓаат со 15 годишна гаранција.

 

Должина 1800mm
Ширина 150mm
Дебелина 18mm
Боја Black
Категории ,

Savadeck WPC оградите претставуваат комплетен систем за изработка на парапетни и панелни огради, екрани и прегради. Профилите на оградата WPC се направени со две лица, дизајнирани да имитираат еден од најубавите дрва, структурата и староста на високо ценетиот сибирски ариш. Конструкцијата на оградата се состои од сет столбови, почетни и завршни лајсни изработени од елоксирани алуминиумски профили во антрацитен тон. Профилите за ограда Natur се произведуваат во 5 внимателно избрани бои кои лесно се вклопуваат во природната средина. Достапни се следните бои: Black, Teak, Chocolate и Patina. Доколку сакате ограда која не бара одржување или обложување, целосно отпорна на корозија и други атмосферски влијанија, Savadeck е вистинскиот избор.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!