Natur фасада – Cream

Savadeck Natur фасада со изглед на вистинско дрво!

Должина 3000mm
Ширина 129mm
Дебелина 26mm
Боја Cream
Категорија

Ви претставуваме ново иновативно решение за покривање на надворешни ѕидови. Овој профил е создаден со намера да го имитира изгледот на луксузна дрвена фасада со зрното и структурата на високо ценетиот сибирски ариш.

Подобрената композитна формула за ориз гарантира уште поголема издржливост, долговечност и отпорност на сите надворешни фактори и влијанија во текот на четирите сезони. Натур фасадата доаѓа во 5 внимателно избрани бои: црна, тикова, чоколадна, крем и патина.

Скриениот систем за прицврстување и реалниот изглед на дрвената конструкција ги прават фасадите на Natur применливи за сите видови згради, како што се: хотели, станбени и деловни објекти, како и приватни згради.

Доколку сакате фасада, отпорна на сите надворешни влијанија, која не бара одржување или обложување, Savadeck Natur е совршен избор!

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!