Natur Deking Patina

Savadeck WPC декинг од Natur серија со 5 годишна гаранција

 

Должина 3000mm
Ширина 140mm
Дебелина 26mm
Боја Patina
Категории ,

Облога на Savadeck Natur wpc со изглед на вистинско дрво!

Серијата Natur е новитет во понудата на Sava Deck, создадена е со намера целосно да го имитира изгледот на вистинско дрво. Лицето на обвивката имитира едно од најубавите дрва, односно сибирскиот ариш. Подобрената формула од ориз гарантира издржливост, долговечност и отпорност на сите надворешни фактори и влијанија во текот на четирите сезони. Natur wpc доаѓа во 5 внимателно избрани . Достапни бои: Teak, Chocolate, Cream & Patina

Ако сакате WPC дек со целосно природен изглед кој не бара одржување или обложување, Savadeck Natur е вистинскиот избор.

Подовите за обложување на Savadeck Natur WPC се трајно решение за вашата тераса, градина, базен, викендичка.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!