Premium декинг – Grey

SavaDeck Premium Deking со 10 годишна гаранција

 

Должина 3000mm
Ширина 140mm
Дебелина 26mm
Боја Grey
Категории ,

WPC декинг подовите се наменети за надворешна употреба. Платформите од премиум класата се наменети за јавни површини како што се пристаништа, јавни базени и аква паркови, детски игралишта, јавни паркови, шеталишта и плоштади.

Подобрената структура на композитот заедно со армираниот профил обезбедува значително подолг животен век и отпорност на јакост на притисок од 200 kg/cm2. Премиум серијата на облоги е дизајнирана како алтернатива на најиздржливите видови на егзотични типови на облоги, како што се Cumaru, Teak или Ipe.

Доколку сакате модерен изглед на платформа за покривање, со скриен систем за прицврстување, серијата Premium е долгорочно решение за најчестите површини.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!