Rumba

  • Површинска обработка: Протеко лак
  • Вкупна дебелина: 14 mm
  • Површина по кутија: 0,860 m²
  • Дебелина на абениот слој: 2,80 mm
  • Вкупна маса: 7,5 kg/m²
Категорија

Ексклузивната колекција Rumba ќе ве инспирира да танцувате: тесните штици со помали димензии му даваат на подот поголема динамичност, а на вашиот амбиент живост и автентичност. Ви стојат на располагање десет различни нијанси на дрво: од светли, беж и пепелни нијанси до потемни, богати тонови. Подните облоги се поставуваат со едноставниот систем T-Lock – брзо, безбедно и лесно.

Заштитата на површината на Proteco Strong обезбедува дополнителна отпорност на абење и гребење, директно заштедувајќи ви пари и време потребни за одржување. Како и кај сите Tarkett паркети, тоа е повеќеслоен паркет направен од внимателно исушено дрво.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– Мали димензии на паркетните даски

– Висока отпорност на абење и оштетување

– Едноставна инсталација и економично одржување

– Богат асортиман на бои

Пронајдете Rumba која одговара на вашите потреби

Бренд

Tarkett

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!