SABIC EXLD-08 TRANSPARENT

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: Холандија
  • Димензии на табла: 2050 x 3050
  • структура: ЦЕЛОСЕН ПОЛИКАРБОНАТЕН ПАНЕЛ
  • тежина g: 9600
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 87
  • звучна изолација db: Нема
Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!