SABIC LT2UV045-2RS10 TRANSPARENT

  • димензии: 2100 X 6000
  • структура: 2 RS
  • тежина: 1000g
  • УВ заштита: Двострана
  • пропустливост на светлина: 82
  • звучна изолација: 18db
Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!