SABIC LT2UV08-2RS15

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 2 РС
  • тежина g: 1500
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 82
  • звучна изолација db: 18

Бои: транспарентна, бронзена и бела

Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!