SABIC LT2UV16-3TS27

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 3TS
  • тежина g: 2700
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 76
  • звучна изолација db: 21

Бои: транспарентна, бронзена и бела

Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!