SABIC LT2UV16-5X26

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 5X
  • тежина g: 2600
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 59
  • звучна изолација db: 21

Бои: транспарентна, бронзена и бела

Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!