SABIC LT2UV25-9X30

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 9X
  • тежина g: 3000
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 51
  • звучна изолација db: 23
  • Бои: транспаретна, бронзена и бела
Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!