SABIC LT2UV32-5X38 TRANSPARENT

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 5X
  • тежина g: 3800
  • УВ заштита: ДВОСТРАНА
  • пренос на светлина: 38
  • звучна изолација db: 23
Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!