SABIC SG305OB-03- OPAL BELA

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: Холандија
  • Димензии на табла:
  • структура: ЦЕЛОСЕН ПОЛИКАРБОНАТЕН ПАНЕЛ
  • тежина g: Нема
  • УВ заштита:
  • пренос на светлина: Нема
  • звучна изолација db: Нема
Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!