SABIC WLMW04-2RS075

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 2RS
  • тежина g: 750
  • УВ заштита: ЕДНОСТРАНА
  • пренос на светлина: 83
  • звучна изолација db: 15

Бои: транспарентна, бронзена и бела

Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!