SABIC WLMW16-3TS25

  • производител: SABIC
  • земја на потекло: АВСТРИЈА
  • Димензии на табла: 2100 X 6000
  • структура: 3TS
  • тежина g: 2500
  • УВ заштита: ЕДНОСТРАНА
  • пренос на светлина: 74
  • звучна изолација db: 21

Бои: транспарентна и бронзена

Категорија

Бренд

Sabic

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!