Salsa

Површинска обработка: Протеко Лак, Протеко Натура
Вкупна дебелина: 14 mm
Површина по кутија: 2.658 m²
Дебелина на абениот слој: 2,80 mm
Вкупна маса: 7,5 kg/m²

Категорија

Колекцијата Salsa ви нуди најголем и најразновиден избор на дрвени подни облоги. Од јасен дрво и даб, до лешник и махагони – можностите за внатрешен дизајн се бесконечни. Станува збор за паркетна табла со помали димензии, која овозможува создавање на динамичен под и убава комбинација на структурата од природно дрво на секој дел, што остава впечатлив впечаток. Изберете нијанси кои ќе го надополнат вашиот простор и ќе го создадат амбиентот каков што отсекогаш сте посакувале. Површината е обработена со Proteco Strong лак, што ја прави отпорна на абење и гребаници.

Едноставното поставување на паркетот Salsa е овозможено со системот T-Lock и по монтажата, подот веднаш е подготвен за употреба. Со Tarkett очекувајте удобност, квалитет и атрактивен дизајн, без компромиси.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– Широк избор на модели и видови дрво
-Отпорен на абење и оштетување
-Едноставна инсталација и економично одржување
-Соодветен опсег на лајсни
-Гаранција 30 години

Пронајдете Salsa која одговара на вашите потреби

Бренд

Tarkett

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!