Salsa Art

Површинска обработка: Протеко лак
Вкупна дебелина: 14 mm
Површина по кутија: 2.658 m²
Дебелина на абениот слој: 2,80 mm
Вкупна маса: 7,5 kg/m²

Категорија

Мајсторски дизајнираната колекција на паркет Salsa Art комбинира природно дрво со посебни начини на обработка на структурата на површината – се за да се добие нов, автентичен изглед. Достапен во различни нијанси – од бели и крем нијанси, до кафена и црна, што отвора многу можности за дизајн. Со паркетот Salsa Art можете да создадете токму таков амбиент што сте го замислиле – модерен, ретро, ​​минималистички или рустикален. Благодарение на системот T-Lock, паркетот е исклучително лесен и брз за монтажа, а можно е да се постави и преку подно греење.

Површината е фабрички лакирана со лак Proteco Strong, кој го прави подот отпорен на гребаници, абење и оштетувања и ви заштедува пари и овозможува многу полесно одржување. Tarkett се издвојува по својот еколошки пристап кон производството: колекцијата Salsa вклучува повеќеслојни паркети, каде потрошувачката на дрво во производниот процес е значително намалена.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– Широк избор на модели и видови дрво
-Отпорен на абење и оштетување
-Едноставна инсталација и економично одржување
-Соодветен опсег на лајсни
-Гаранција 30 години

Пронајдете Salsa Art која одговара на вашите потреби

Бренд

Tarkett

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!