Samba

Површинска обработка: Класичен лак
Вкупна дебелина: 14 mm
Површина по кутија: 1.307 m²
Дебелина на абениот слој: 2,80 mm
Вкупна маса: 7,5 kg/m²

Категорија

Не можете да се одлучите – традиција или модерна? Колекцијата паркети Tarkett Samba претставува совршена комбинација на двата света. Африканскиот махагони, даб или јасен се достапни во неколку различни нијанси, за да можете да го добиете токму она што го сакате од вашиот ентериер. Едноставна и брза инсталација е можна со системот T-Lock, така што целата инсталација на подот може да се изврши за еден ден. Нашата единствена заштита на површината (5Tech) ја подобрува отпорноста на подот на абење и гребнатини, заштедувајќи ви време и пари за одржување на долг рок.

Подот е исто така водоотпорен, што го прави идеален за различни простории. Со гаранција од 20 години, можете да бидете сигурни дека вашиот под е долготраен, издржлив и безбеден. Колекцијата Самба е идеална за сите кои ја бараат вистинската нијанса на природно дрво што ќе донесе топлина во околината.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– Широк избор на модели и видови дрво
-Отпорен на абење и оштетување
-Едноставна инсталација и економично одржување
-Соодветен опсег на лајсни
-Гаранција 30 години

Пронајдете Samba која одговара на вашите потреби

Бренд

Tarkett

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!