Classic Deking – Teak

Savadeck CLASSIC 5 WPC платформа со 5 години гаранција!

 

Должина 3000mm
Ширина 140mm
Дебелина 26mm
Боја Teak
Категории ,

Savadeck Classic 5 со засилена композитна формула и продолжен гарантен рок!

Серијата Classic се карактеризира со анти-лизгачка шема со 19 канали, која покрај практичната намена и препознатливиот дизајн на профилот на палубата. Подобрената формула од ориз гарантира издржливост, долговечност и отпорност на сите надворешни фактори и влијанија во текот на четирите сезони.

Класичниот WPC доаѓа во 4 внимателно избрани дизајни. Достапни бои: Teak, Chocolate, Cream & Patina

Ако сакате облога што не бара одржување или обложување, Savadeck Classic 5 е вистинскиот избор.

„Best buy“ производ избран од клиентите за 2019, 2020 и 2021 година.

WPC декинг подовите се трајно решение за вашата тераса, градина, базен, викендичка.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!