Savadeck WPC L профил

Должина 3000mm
Висина 60mm
Ширина 40mm
Дебелина 5mm
Боја Wood, Grey & Coffee
Категорија

WPC L профилите се направени од WPC супстанца во истите нијанси како и декингот. Наменети се за спојување на вертикални и хоризонтални површини. Тие се користат за изработка на скали, мебел, како и декинг платформи

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!