SILAKRIL PRO PLUS

БОЈА ЗА ВНАТРЕШНИ ЅИДОВИ

Потрошувачка: Потрошувачката на SILAKRILA Pro Plus е 0,2 m2/kg до 0,3 m2/kg во два слоја.

Пакување: SILAKRIL Pro Plus е спакуван во пластични корпи со капаци од 25 kg, 20 kg, 8 kg, 5 kg.

Рок на траење: Шест месеци кога се чува во оригинално пакување и на сув и воздушен простор.

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!