SILAKRIL U

Подготовка и нанесување: Површината на која се нанесува бојата мора да биде цврста, чиста, сува и импрегнирана со база Silakril P. Бојата се подготвува со додавање околу 10% вода, со добро мешање до целосна хомогенизација. Нанесувањето обично се прави со кратка коса валјак во два слоја. Вториот слој се нанесува откако првиот целосно ќе се исуши. За подетални упатства, видете го листот со технички податоци на производот.

Примена: Внатрешна боја базирана на висококвалитетна акрилна емулзија. Отпорен на влажно бришење, има одлична покривна моќ, добра паропропустливост и исклучителна белина.

Потрошувачка: Околу 0,2-0,3 kg/m2 за двослоен слој.

Рок на траење и складирање: 12 месеци во оригинално пакување. Да се ​​чува на температура од +5°C до +25°C, заштитено од сончева светлина и замрзнување. Датумот на производство е печатен на пакувањето.

SILAKRIL U е дисперзивна боја наменета за боење внатрешни ѕидни површини.

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!