Silekol K

  • ЛЕПАК ЗА ВНАТРЕШНИ ПОДНИ И ЅИДНИ ПОВРШИНИ
  • Потрошувачка: Потрошувачката на SILEKOL K е 2 – 4 kg/m2.
  • Пакување: Вентилска вреќа од 25 кг.
  • Складирање: На сув и воздушен простор, во затворено и неоштетено оригинално пакување на температура од +5°C до +35°C. чувајте од замрзнување.
  • Рок на траење: Најмалку 12 месеци, во оригинално пакување и во соодветни услови за складирање.
Категорија

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!