Spax штрафови за декинг

SPAX штрафовите се наменети за надворешна употреба, со засилена заштита од корозија од цинк, се користат за фиксирање на штипки за декинг.

Spax штрафовите од реномираниот германски производител овозможуваат совршено цврсто и стабилно поврзување. Штрафовите имаат вдлабната глава PZ1 под агол од 45 степени и цврсто тело со цврст навој.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!