STIROSIL

ЛЕПАК ЗА СТИРОПОР

Потрошувачка: За лепење потрошувачката е 7-9 kg/m2, 5kg/m2 само за лепење.

Пакување: Вентил – вреќи од 25 кг

Складирање: На сув и воздушен простор на палети

Рок на траење: Шест месеци кога се чува во оригинално пакување и на сув и воздушен простор.

Категорија

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!