Tango classic

Површинска обработка: Proteco Hardwax масло
Вкупна дебелина: 14 mm
Површина по кутија: 1.182 m²
Дебелина на абениот слој: 2,80 mm
Вкупна маса: 7,5 kg/m²

Категорија

Сите знаеме дека подот е важен дел од ентериерот кој може да придонесе за создавање топла атмосфера и да ја претвори куќата во вистински дом. Сакате класичен дизајн кој никогаш не излегува од мода? Тогаш дефинитивно ќе ве воодушеви нашиот Tango Classic паркет. Исклучително висококвалитетен под, Tango Classic ви нуди и можност да го стилизирате вашиот личен простор со избор од шест различни нијанси на дрво.

Сите подови се обработени со специјално масло Osmo Hardwax кое ја нагласува природната текстура на дрвото, а со површинскиот третман Protecto Strong се зголемува отпорноста на подот на абење и оштетување, што го олеснува чистењето на подот. Брза монтажа, лесно одржување, можност за монтажа преку подно греење, удобност – Tango Classic ви нуди се што сте барале! Потпрете се на Tarkett: ви нудиме 30-годишна гаранција, безбедни и здрави подови за вас и вашето семејство.

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

– Широк избор на модели и видови дрво
-Отпорен на абење и оштетување
-Едноставна инсталација и економично одржување
-Соодветен опсег на лајсни
-Гаранција 30 години

Пронајдете Tango Classic кој одговара на вашите потреби

Бренд

Tarkett

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!