TOPALIT

Потрошувачка: Потрошувачката на TOPALIT 1 е 3,0 kg/m2 до 3,5 kg/m2.

Пакување: Вентилска вреќа од 25 кг.

Складирање: На сув и воздушен простор на палети или на дрвена скара.

Рок на траење: Дванаесет месеци во оригиналното затворено и неоштетено пакување и под соодветни услови за складирање.

Категорија

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!