ULTRA NATURA

Подготовка и нанесување: Пред употреба, потребно е да се измеша масата и да се хомогенизираат материјалите од различни серии и/или пакувања и потоа бојата да се разреди со до 5% вода.
Површината на која се нанесува бојата мора да биде цврста, чиста, сува, без слабо врзани делови, мрсни дамки и обложена со Silakril P. Нанесувањето најчесто се врши со кратка коса во два слоја. Вториот слој се нанесува откако првиот целосно ќе се исуши. За подетални упатства, видете го листот со технички податоци на производот.

Примена: Дисперзивна боја базирана на висококвалитетна полимерна емулзија, наменета за внатрешна употреба. Има добра покривна моќ, паропропустливост и механички карактеристики.

Потрошувачка: Околу 0,25-0,35 kg/m2 за двослоен слој.

Рок на траење и складирање: 12 месеци во оригинално пакување. Да се ​​чува на температура од +5°C до +25°C, заштитено од сончева светлина и замрзнување. Датумот на производство е печатен на пакувањето.

ULTRA NATURA е полудисперзивна боја наменета за боење на внатрешни ѕидни површини.

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!