VELUX Вентилација од чад

Кровните прозорци за димна вентилација за коси покриви со интегриран мотор се означени со CE во согласност со европскиот стандард за вентилатори за чад и топлина EN 12101-2.
Придобивки

  • Се отвора на 85° во рок од 60 секунди
  • Можна е удобна вентилација со притискање на копче
  • Комплетен контролен систем за единечни или групи прозорци
  • Погоден за наклони на покривот 15 – 90°
Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!