VELUX Кровни прозори со централно свртување

Внесете свеж воздух на дофат на раката со VELUX кровните прозори со централно свртување. Прозорецот на покривот што се управува одозгора е лесен за ракување – дури и со мебел одоздола. Иновативната горна контролна лента ви овозможува да го инсталирате прозорецот пониско од еквивалентен прозорец управуван од дното за да добиете одличен поглед додека стоите и кога седите.
Придобивките од централните ротирачки покривни прозорци

  • Практично – дури и со мебел поставен под прозорецот на покривот
  • Лесно се отвора и брзо се затвора со горната контролна лента
  • Ниската инсталација овозможува поголема флексибилност и подобар поглед
  • Погоден за наклони на покривот помеѓу 15° и 90°
Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!