VELUX Кровни прозорци обесени одозгора

Небото е граница со прозорец на покривот обесен одозгора. Управувани со елегантна рачка на дното, покривните прозорци VELUX ви даваат целосен, отворен поглед и ја максимизираат количината на природна дневна светлина.

Придобивки

  • Уживајте во панорамски поглед – истовремено зголемувајќи ја вашата енергетска ефикасност и природна вентилација
  • Удобна долна рачка
  • Зголемете ја количината на природна светлина во вашите соби
  • Погоден за наклони на покривот помеѓу 15° и 55°. Исто така погоден за терени помеѓу 55° и 75° со специјални пружини
Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!