VELUX Прозорци на покривот отпорни на кражба

Зајакнатиот дизајн на прозорците на покривот го одржува вашиот дом дополнително безбеден.

Кршењето и влегувањето низ прозорецот на покривот е исклучително ретко и не треба да ве држи будни ноќе. Само ако наклонот на покривот и локацијата на прозорецот на покривот им овозможуваат на луѓето лесен пристап да работат безбедно и невидено, би можело да се смета за паметно да се размисли за безбедносна надградба.

Прозорецот на покривот GGL/GGU 70Q VELUX со централно столче нуди највисока класа на отпорност на провалување на пазарот на прозорци на покривот (класа 2 според барањата за отпорност од провалници и стандардот за класификација EN 1627), кој е домаќин на низа безбедносни карактеристики кои ќе помогнат да се одврати секој од обидувајќи се да го скрши или демонтира прозорецот на покривот. GGL/GGU 70Q е врвниот избор во однос на покривните прозорци отпорни на провалување.

Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!