VELUX Тераса на покривот

Дали имате надворешен простор што би сакале да го користите, но не можете поради косиот покрив?

Терасата на покривот VELUX ви го дава најдоброто од двата света со тоа што ви дозволува пристап до областите на покривот кога е отворен и дозволува многу дневна светлина кога е затворена.

Придобивки

  • Внатре дополнително дневна светлина и одличен поглед од подот до таванот

Прозорец на покривот или тераса – ваш избор!

Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!