VELUX CABRIO® балкон

Балконот VELUX CABRIO® се отвора за неколку секунди за да му даде на вашиот простор  место на сонце. Иновативниот балкон додава воздух, светлина и одличен поглед во вашиот дом. За дополнителна удобност, балконот VELUX CABRIO® се вклопува на исто ниво со покривот кога е затворен.

Придобивки

  • Уживајте во балкон веднаш – VELUX CABRIO® оди од прозорец на покрив до балкон за неколку секунди
  • Внесете ја надворешноста – пуштете повеќе природна дневна светлина и свеж воздух
  • Прозорец на покривот или балкон – ваш избор – горната половина се отвора како традиционален покривен прозорец
  • Погоден за наклони на покривот помеѓу 35° и 53°
Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!