VELUX INTEGRA® електричен покрив обесен одозгора

Најдобриот поглед само што стана подобар.

Електричниот покривен прозорец VELUX INTEGRA® комбинира панорамски поглед, практично ракување автоматски  и рачно работење кога е потребно, во еден покривен прозорец. Создава чувство налик на балкон што го исполнува вашиот простор со природна дневна светлина.

Придобивки

Отворање без напор до 45 степени создавајќи непрекинат панорамски поглед
Сензорот за дожд автоматски го затвора прозорецот на покривот во случај на дожд
Специјално дизајнирана заштита од топлина
Добијте паметна контрола на апликацијата и работа базирана на сензор со додавање на VELUX ACTIVE со NETATMO

Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!